top of page
Search
  • Writer's pictureBunadsposer

Bunadposer

Updated: Nov 16, 2019

Bunad er for mange nordmenn det mest verdifulle de eier. Bunad har for flere en stor økonomisk, men også sentimental verdi. Den økonomiske og sentimentale verdien folk har til sin bunad, gjør at man veldig gjerne vil at den skal vare lenge. Med en bunadspose til bunaden din vil det være mye lettere å ta vare på din tradisjonsrike festdrakt. Hos oss kan du spesialtilpasse bunadsposen din slik at den passer din størrelse og stil.

Spesiallagde bunadsposer med ditt design


Vi har lang erfaring når det gjelder broderinger og design på bunadsposer og andre tekstilprodukter. Med ditt navn eller design brodert på bunadsposen vil bunaden din være trygg og samtidig stilig. Bunadsposer er en fantastisk gave til venner eller ansatte. Overrask vedkommende med en bunadspose med deres navn på. Som gave kan du velge å gi bort flere bunadsposer med et felles navn til flere personer, dette funker bra med navn som familienavn, organisasjoner eller foreninger. Du kan selvsagt også velge å designe én og én pose individuelt, her passer det fint å ha egennavn brodert. Vi kan også hjelpe deg å få andre mønstre brodert på posen din. Designet er 100% opp til deg, men vi kan også hjelpe deg å komme frem til et stilig design som passer deg best. Broderingen blir programmert etter bestilling og deretter produsert av våre svært presise broderingsmaskiner. Dette gir deg et vakkert resultat som vil tåle tidens tann.


Beskytt bunaden din med bunadspose

Bunader er et verdifullt plagg. Derfor er det viktig å oppbevare bunaden på en forsiktig og god måte. Uten bunadspose vil bunaden din være eksponert for støv og møll. Møll liker seg godt i ullplagg og liker å legge egg i stoffet. Dermed vil møllen spise seg gjennom stoffet og lage hull. Plagg som henger mye stille er særlig utsatt for møll ettersom eggene faller av hvis plagget er i bruk. Bunader brukes sjelden flittig nok til å garantere at møll ikke legger og klekker egg, derfor er bunadsposer et essensielt produkt for enhver bunadseier. Våre bunadsposer beskytter bunaden din mot møll og støv mens den henger i klesskapet, men bunadsposene beskytter også godt hvis du skal frakte bunaden. Det er fort gjort å hekte tråder og knapper i ting når du skal flytte på bunaden, en bunadspose fjerner dette problemet. Bunadsposene har glidelås som gjør at bunaden er helt tildekket. Bunadsposer sørger også for å holde bunaden rett og fin. Uten en bunadspose kan bunaden din risikere å bli brettet og falmet.


Bunadspose er en investering

Våre bunadsposer vil drastisk forlenge levetiden til bunaden din. Bunadsposene blir produsert i 100% høykvalitets bomull, den sørger for å ta godt vare på bunaden din. Bomullsstoffet sørger også for at bunaden skal få naturlig lufting.

Med våre bunadsposer av høy kvalitet og lave priser burde ikke kjøp av en bunadspose regnes som penger ut av vinduet, men mer som en langsiktig investering.

246 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page